12 Ağustos 2013 Pazartesi

yarı kırkımız çıkarken :)

eveeeet bugün yarı kırkımız çıktı yani 20 günlük olduk :)  bu arada kızımla ilgili şeyleri anlatırken 'biz' dili kullanmak garip değil mi? :) diğer anneler yapınca komik geliyodu : aman dişimiz çıktı, aman kakamızı yapamadık vs vs :) hamileliğin son demlerinde vakit geçmek bilmezken şimdi 20 günün su gibi geçmesi çok güzel tabi :)  
ilk günler doğum yorgunluğunu atmaya çalışmak ve uykusuz gecelere alışmaya çalışmakla geçti, tabi dikişlerin geçmesini beklemek de cabası.
daha sonra mevlüd hazırlıklarının koşturmacası :) lokum, gülsuyu, pilav,tatlı, ayran, bebişimin kokulu magneti alışverişi :) 
mevlid kıyafeti derdi ayrı tabi. hamilelikte alınan 25 kilonun yarısını veremeyen biri olarak elbise almakta baya zorlandım. 
kayınvalidemler gitmeden mevlidi yapalım dedik tabi bu sefer aylinimin mevlüd kıyafetleri büyük geldi bandanasını, ayakkabısını kullanamadık :)
zaman aylinimle çabuk geçiyor. alışveriş vs için dışarı çıkarken aylinimi babamlara annemlere bırakınca bile aklım onda kalıyor acaba uyandımı, ağladımı diye ikide bir evi arayıp soruyorum. uyurken bile özlüyorum yavrumu, gözlerine bakmak, kokusunu içime çekmek, onu yıkamak, omzumda pışpışlayıp uyutmak en büyük mutluluğum, rabbim seni benden ayırmasın bebeğim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder