29 Aralık 2014 Pazartesi

koca bir yıl biterken

koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz
bana cok uzun geldi nedense bu yıl, cok yoğun getiği icindir belki de
sıkılmayı bile ozlüyorum bazen, o derece yoğun geciyor günler, art arda, nefes nefese
yorgun hissediyorum kendimi, yeni yıla yeni enerji ile girmek lazım

mesela şuan hasta gibiyim hemen toparlanmam lazım, hastalanmak bile lüks gibi geliyor bana artık, evde işi olmayan biri olacak ki sana bakacak, sen yattığın yerden ıhlamur meyve diye naz yapacaksın, ama nerdeee, bütün ilgimiz,enerjimiz Aylie gidiyor cok şükür

hele bu ara o kadar huysuz ve sinirli ki,,, hem diş cıkıyor hem de 2 yaş sendromuna erken girdi heralde bizim zilli, dakika boş durmuyor, sürekli hareket halinde,
ee annelik kolay değil, boşuna cennet anaların ayağı altındadır dememişler ;)

bu yıl hem okul, hem annelik, hem ev sorumluluğu, üstüne bir de hic işim yokmuş gibi ozelders ve kurs da eklenmesi belimi bükmedi değil, ama yıkılmak yokk ayaktayızzz ;)

gecen sene yeni yıla girerken yazdıklarımı okudum az once ne güzel dilekler sıralamışım, hepsi gercekleşmeyecek olsa bile hayal kurmak güzeldir, zaten her dileğin gercek olması mümkün değil, hatta olmamalı da değil mi?

şimdi de olmeden once yapılması gerekenler listeme bakıyorum da aslında bircoğunu gercekleştirememişim dileklerimin bu sene bir gaz başlayayım onlara dimi ya?

sonra aylinim var buyutulecek sevilecek bağrıma basacak meleğimmm, ahh yavrum benimmmm

yaz tatilinde karavan olmasa da cadır hayalimi gercekleştirmek istiyorum,
bana dua edin allah kuvvet versin de yapayım ;)

bu arada tekrar ve tekrar belirtmek istiyorum yılbaşı hristiyan bayramı değildir, 25 aralık noel ile karıştıtılmasın artık lütfen, yeniyıl binlerce insana gore yeni umutlar demektir, bu kadar umudu insanlara cok gormeyin emi!! ;)

2 yorum:

  1. Yeni yılınız kutlu olsun. Güzel bir yazı olmuş. Hayat koşturmacası bazen bizi yorsa da yılmıyoruz. Miniklerimizin gözlerine bakınca her şey bitiveriyor.
    Son paragraftaki fikrinize ben de katılıyorum. kavramların karıştırılıp çarpıtılması çok gereksiz. Her şeyi yerinde ve olması gerektiği gibi algılamak gerekir.
    Yeni yılın güzellikler getirmesi dileğiyle.

    YanıtlaSil
  2. cok teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin bilmukabele
    hepimize guzel bi yıl olsun

    YanıtlaSil